El 15 d'octubre finalitza el termini de presentació per a l'enviament de comunicacions
El tema principal de l'esdeveniment serà “Canvi Climàtic i Energia Sostenible”

El pròxim 29 d’octubre es celebrarà la “III Jornada d’Investigació Universitària sobre Canvi Climàtic”, organitzada per la Càtedra de Canvi Climàtic, patrocinada per la conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica de Generalitat Valenciana.

En aquesta ocasió i per les circumstàncies sobrevingudes de la pandèmia, la trobada es desenvoluparà en format virtual (online).

En aquesta tercera edició, el tema principal de l’esdeveniment serà “Canvi Climàtic i Energia Sostenible” i comptarà amb les conferències inaugurals de Cristina Lobillo Borrero (Directora de Política Energètica / Direcció General d’Energia, Comissió Europea) i de Pedro Fresco (Especialista en mercats energètics), els quals parlaran sobre “La transició energètica: perspectiva internacional i europea” i “El complex repte de la descarbonització a Espanya”, respectivament.

Posteriorment, es procedirà a la presentació de comunicacions prèviament seleccionades pel Comité Científic/Organitzador de la Jornada. Els interessats a presentar els seus estudis i projectes tenen fins al 15 d’octubre, com a termini límit d’enviament de resums de les comunicacions.

Les ponències estructuraran inicialment en tres àmbits: “Innovació i integració en renovables”, “Transformacions sectorials (descarbonització i eficiència)” i “Accions transversals per a la transició energètica”.

Així mateix, tindrà lloc una taula redona de debat en la qual diferents experts tractaran la importància de les “Polítiques per a una energia sostenible, justa i segura” i es procedirà al lliurament del Premi de la “III Edició dels Premis de Tesis Doctorals sobre Canvi Climàtic en l’arc mediterrani espanyol”.

Comité de honor

En aquesta ocasió, la “III Jornada d’Investigació Universitària sobre Canvi Climàtic” compta amb el suport d’ un Comité d’ Honor integrat per: Teresa Ribera, Vicepresidenta del Govern. Ministra de Transició Ecològica i Repte Demogràfic; Joan Ribó, Alcalde de València; Rafael Climent, Conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball GVA; Mireia Mollà. Consellera d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica GVA; Francisco Mora, Rector de la UPV; Paula Tuzón, Secretària Autonòmica d’Emergència Climàtica i Transició Ecològica GVA.

 

Comité Científic/Organitzador

El Comité Científico/organizador está format per: Manuel Pulido-Velázquez, Director de la Càtedra de Canvi Climàtic y de l´IIAMA-UPV; Celsa Monrós, Directora General de Canvi Climàtic i Qualitat Ambiental de GVA;  Jose Miguel Corberán,  Director de l´ Institut Universitari d´Enginyeria Energètica (IIE), UPV; Tomás Gómez Navarro, Director de la Càtedra Transició Energètica Urbana, UPV Ajuntament de València-Las Naves; Javier Urchueguía,  Director de la Càtedra de Transició Energètica a la Comunitat Valenciana, UPV-GVA; Jorge Olcina Cantos, Laboratori de Climatologia. Institut Interuniversitari  de Geografia. Universitat d´AlacantJordi Garcés, Director de l ´Institut Universitari de Polítiques de Benestar Social (Polibienestar), Universitat de València; Anna Pons, Directora del Centre d´Educació Ambiental de la Comunitat Valenciana (CEACV), GVA.

 

Resúmenes III Jornada d’Investigació Universitària sobre Canvi Climàtic

Programa de la jornada
Pòster
Presentacions orals
Díptic de la jornada

Comité de honor
Comité Científic/Organitzador